![]() |
|
|||||||
| Beşiktaş Ana Forumu Beşiktaş ve Güncel Konular Genel Forum Alanı |
![]() |
|
Görüntüleme: 39 - Cevaplar: 3
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Kurucu & Sahibi
![]() |
Denizli, Delgado ve menajeriyle görüştü
Beşiktaş Teknik Direktör Mustafa Denizli, Arjantinli futbolcu Matias Delgado ve menajeri Eduardo Delgado ile görüştü. Denizli'nin bugün Delgado ile yaptığı görüşmeye, babası ve aynı zamanda menajeri olan Eduardo Delgado'nun da katıldığı öğrenildi. Görüşmede, Delgado'nun 6 aylık süreçte ne yapması gerektiği masaya yatırılırken, net bir sonucun çıkmadığı öğrenilidi. DHA'ya özel açıklamalarda bulunan Delgado, şu anda ne yapacağını bilmediğini belirterek, şunları söyledi: ![]() "Teknik direktörümüzle bugün bir görüşmem oldu. Beşiktaş'ta 6 ay daha sadece antrenmanlara çıkıp çıkmayacağım veya başka bir takımda 6 ay boyunca kiralık olarak forma giyip giymeyeceğim konusunu görüştük. Beşiktaş ve kendi kariyerim açısından en iyi kararı vermeye çalışıyorum. Teknik direktörümüz Denizli de benimle aynı şeyi düşünüyor. Ancak bugün yaptığımız görüşmede net bir sonuca varamadık. Bana Arjantin dışında Güney Amerika'dan farklı teklifler var. Bu hafta içinde her şeyi gözden geçireceğim. Beşiktaş ile 6 ay boyunca sadece antrenmanlara mı çıkacağımın ya da başka bir takımda kiralık olarak mı forma giyeceğimin kararını henüz veremedim. Şimdilik sadece takımımın antrenmanlarına çıkıp, eski form düzeyime ulaşmaya çalışacağım. Umarım önümüzdeki dönemde benim ve Beşiktaş için iyi olacak bir karar vermiş olurum."
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Üye
![]() Üyelik tarihi: Feb 2010
Teşekkürler:: 0
3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi
![]() |
ölürüm sana yaaa kendi çıkarları için hiç bişey yapmıyoo allahına kurban senin delgadom yaa inş. en kısa zamanda takıma dönersin .....
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Moderaör
![]() Üyelik tarihi: Sep 2009
Teşekkürler:: 111
188 Mesajına 148 Kez Teşekkür Edildi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
inSaLLah yha
BEŞİKTAŞK'm♥ Kimse bu Kadar mutLu edemedi Bu kaLbi Kmse Yer Etmedi Bu denLii Kmse Titremedi üstüne Bu kadar Sen farkLısn Askımm HerkesTen~Herseyden Gördüğüm En GüzeL Rüya Kurduğum En GüzeL Düs İcimde Biriktirdiğim,SonSuza dek Sürecek oLan! Eveet 'o'sun Sen Ask'sın .. Hemde Ta Kendisii .) İBRAHİM TORAMAN'M♥ * öTєкί SэvdάLάя Giвί aLdάηιLмιsLıк DέqίL Bєήiмкί нαηgi δєvgiLi тυтάЯki BEŞİKTAŞ'mın γεяίηίί ♥♥ DiğerLeri Sdece SevebiLr Ama BnSe Uğruna öLebiLrim Torαмαn’ м *
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Moderaör
![]() Üyelik tarihi: Nov 2009
Teşekkürler:: 9
140 Mesajına 112 Kez Teşekkür Edildi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
seni çok seviyorum aşkım sakın bu takımdan gitme gidersen ölürüm başka takıma gidersen ben seni nası görürüm her gece allaha dua ediyorum beşiktaşta kalsın diye
|
|
|
|
![]() |
| Bu Konuyu Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|