İbrahim Toraman Fan Sitesi  

isminiz@ibrahimtoraman.net
Uzantılı Mail Adresiniz Olsun

İbrahim Toraman Fan Sitesine Hoş Geldiniz Üye Olmayı Unutmayınız...

Go Back   İbrahim Toraman Fan Sitesi > Sadece Beşiktaş > Beşiktaş Ana Forumu

Beşiktaş Ana Forumu Beşiktaş ve Güncel Konular Genel Forum Alanı

Yeni Konu aç Cevapla
Görüntüleme: 39 - Cevaplar: 3  
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02-08-2010, 08:56 PM   #1 (permalink)
Kurucu & Sahibi

bjk_fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkürler:: 246
460 Mesajına 283 Kez Teşekkür Edildi
bjk_fatih isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
bjk_fatih - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart Denizli, Delgado ve menajeriyle görüştü

Denizli, Delgado ve menajeriyle görüştü

Beşiktaş Teknik Direktör Mustafa Denizli, Arjantinli futbolcu Matias Delgado ve menajeri Eduardo Delgado ile görüştü.

Denizli'nin bugün Delgado ile yaptığı görüşmeye, babası ve aynı zamanda menajeri olan Eduardo Delgado'nun da katıldığı öğrenildi. Görüşmede, Delgado'nun 6 aylık süreçte ne yapması gerektiği masaya yatırılırken, net bir sonucun çıkmadığı öğrenilidi. DHA'ya özel açıklamalarda bulunan Delgado, şu anda ne yapacağını bilmediğini belirterek, şunları söyledi:

"Teknik direktörümüzle bugün bir görüşmem oldu. Beşiktaş'ta 6 ay daha sadece antrenmanlara çıkıp çıkmayacağım veya başka bir takımda 6 ay boyunca kiralık olarak forma giyip giymeyeceğim konusunu görüştük. Beşiktaş ve kendi kariyerim açısından en iyi kararı vermeye çalışıyorum. Teknik direktörümüz Denizli de benimle aynı şeyi düşünüyor. Ancak bugün yaptığımız görüşmede net bir sonuca varamadık. Bana Arjantin dışında Güney Amerika'dan farklı teklifler var. Bu hafta içinde her şeyi gözden geçireceğim. Beşiktaş ile 6 ay boyunca sadece antrenmanlara mı çıkacağımın ya da başka bir takımda kiralık olarak mı forma giyeceğimin kararını henüz veremedim. Şimdilik sadece takımımın antrenmanlarına çıkıp, eski form düzeyime ulaşmaya çalışacağım. Umarım önümüzdeki dönemde benim ve Beşiktaş için iyi olacak bir karar vermiş olurum."
Alt 02-08-2010, 09:23 PM   #2 (permalink)
Üye

tekinyetik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkürler:: 0
3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi
tekinyetik is on a distinguished road

ölürüm sana yaaa kendi çıkarları için hiç bişey yapmıyoo allahına kurban senin delgadom yaa inş. en kısa zamanda takıma dönersin .....

ßi umuTSa yaŞam DédqLeRi ..! umuDum ßéYaz .!
ßi inaTSa hyaTa aKan qösYaŞm.. SiyaH..!
ßi SéwDaySa haYaTı anLamLı KıLan 0Da SİYAH - BEYAZ ULAN ..!
tekinyetik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-09-2010, 05:07 AM   #3 (permalink)
Moderaör

ToramankoLikss_|qo3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkürler:: 111
188 Mesajına 148 Kez Teşekkür Edildi
ToramankoLikss_|qo3 has a brilliant futureToramankoLikss_|qo3 has a brilliant futureToramankoLikss_|qo3 has a brilliant futureToramankoLikss_|qo3 has a brilliant futureToramankoLikss_|qo3 has a brilliant futureToramankoLikss_|qo3 has a brilliant futureToramankoLikss_|qo3 has a brilliant futureToramankoLikss_|qo3 has a brilliant futureToramankoLikss_|qo3 has a brilliant futureToramankoLikss_|qo3 has a brilliant futureToramankoLikss_|qo3 has a brilliant future

inSaLLah yha

Kimse bu Kadar mutLu edemedi Bu kaLbi
Kmse Yer Etmedi Bu denLii
Kmse Titremedi üstüne Bu kadar
Sen farkLısn Askımm
HerkesTen~Herseyden
Gördüğüm En GüzeL Rüya
Kurduğum En GüzeL Düs
İcimde Biriktirdiğim,SonSuza dek Sürecek oLan!
Eveet 'o'sun Sen
Ask'sın ..
Hemde Ta Kendisii .)

İBRAHİM TORAMAN'M♥

* öTєкί SэvdάLάя Giвί aLdάηιLмιsLıк DέqίL Bєήiмкί нαηgi δєvgiLi тυтάЯki BEŞİKTAŞ'mın γεяίηίί ♥♥
DiğerLeri Sdece SevebiLr Ama BnSe Uğruna öLebiLrim Torαмαn’ м *
ToramankoLikss_|qo3 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-15-2010, 04:10 PM   #4 (permalink)
Moderaör

busra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkürler:: 9
140 Mesajına 112 Kez Teşekkür Edildi
busra has a brilliant futurebusra has a brilliant futurebusra has a brilliant futurebusra has a brilliant futurebusra has a brilliant futurebusra has a brilliant futurebusra has a brilliant futurebusra has a brilliant futurebusra has a brilliant futurebusra has a brilliant futurebusra has a brilliant future

seni çok seviyorum aşkım sakın bu takımdan gitme gidersen ölürüm başka takıma gidersen ben seni nası görürüm her gece allaha dua ediyorum beşiktaşta kalsın diye
busra isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuyu Paylaş

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil